Saturday, 27 August 2011

Raya....... Raya......... Raya.........

Assalamualaikum, hmm lame tak up to date blog.... Itupun sebab takde idea nak post ape.... Huhu.. Hari nie terfikir lak nak update... Semlm hari last aku bersekolah.. Hmm nasib baik la takde meletup2 kat skola... Kalo tak setiap tahun last day skola je de meletop2.. Alhamdullillah semlm aku handle pengawas menjd gak walopon telah membazir mse... Sume tgas dijlnkan dgn pnuh dedikasi tol.. Semlm kebetulan bpak aku bkak pose kat luar so enjoy la jap......... Pastu lpak jap ngan member kat McD.. Tak macam post nak raye jea.. Klah tkar topik jap.. Ramadhan dah nak berakhir la... Sedih gak aku.. Sebab bulan tu la senang nak study...(jujur ea)... Aku kira syukur gila blan Ramadhan taun nie sebab sebulan dok umah.. Hahahaha..  Walopon bosan ade gak aktiviti or something yg menghilangkan bosanku.. Taun nie walopon byk dugaan persiapan Aidilfitri aku sempurna gak walopon sederhana n simple... Taun nie aku beraya ngan kereta baru(saje kasi tau coz sakit blkg dok kereta lame).. Persiapan di rumah ape krangnye juz kemas2 je la bub aku tiap2 taun raye kat kampung aku kat Aloq Staq... Taun nie pown baju raye tak ikut tema... So, aku pilih la warna biru sbb tu je la warna yg aku minat dan tade agy.. Hahahaha... Kebetulan ari raye taun nie bertembung ngan kemerdekaan.. Mesty de something yg dahsyat berlaku... Hope, taun nie raya tade ape2 yg x elok berlaku... Aku tulis nie mcm sok je nak raye padahal lambat lagi.. Klah sampai sini saje post hari nie.. Nnty akn de post baru akn ku post.. Ingat pose lom habis lagi.. Terawikh jgn la x g lak...^^

1 comment: