Thursday, 18 August 2011

Mcm2 Berlaku

Hari ini, hari aku tidak akn lupekan... Hahaha... Mcm2 berlaku... Td kat skola, hmm, aku lak kne 'pegang' perhimpunan... Patutnye aku esok.. Hmm.. Nak wat camne da member aku nie cuak n nervous sgt... Pastu aku bg arahan dgn pnuh kecuakan dan ini perkara normal bgku coz bende2 first time nie always GAGAL.... Tp kalo first da hebat tu rezeki die la.... Pastu blajar, g Tadarus(maklumla blan Ramadhan), blajar n last skali waktu fizik, cikgu sruh aku kluar utk amik duit dr pengawas SMKT yg beli gambar... Sharp 13:05, aku nek klas nak hias... Tp2....... Barang tade pulok... Pastu ketua klas aku yg CEMERLANG tu bengang je.... Da post kat wall grup klas n da ckp bek2... Hmm.. Nak wat camne agy... Pastu nak kmas srau plak n kwn aku ckp bdak perempuan belah ptg nak solat Zohor... Pastu aku g lpak PSS.. Jumpe member.. Pastu aku de la jmpe seorg makcik tu.... HAHAHA... Die tu member aku gak.... Aku jumpe die pown ckp psal kem KRS yg akn ku pg next month.... Pastu aku sembang dgn makcik tu... Lme gak... Pastu blik klas n sembang jap, pastu g kemas srau... HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA...... Nie part pling best sebab 2 IN 1......... First skali, sah2 solat Zuhur dulu.. Pastu bru start.. First skali, aku kmas AL-QURAN dulu... Pastu buang sesawang... Pastu feeling tu SPOIL LAK.... Tbe2 dak perempuan blah ptg solat.... Rupe2nye deme tkar waktu... Hmmm.. Pastu aku, aku tlg sorang kakak yg pling rapat(saje panggil kakak sebab die lbey tue padahal panggil biase2 je)... Tlg btulkan langsir je......... Byk keje aku x leh wat sbb bahu pth...T_T... Itu dalam proses penyembuhan n forever keje brat tak leh... Kne redha je....... Pastu lpas abeh tu, aku n member dok lpak2 dlm klas n sembang-menyembang.... Hahahahahahaha........... MMG TERBAIK!!!!!!!! Mcm2 cerita kongsi...... YG PLING AKU TAK LUPE..... Psal HATI TERTEBUK.... Die ade maksudnye nnty aku story di lain post sbb nak berbuka da.... K assalam..............

No comments:

Post a Comment