Thursday, 20 December 2012

Memori Zaman Persekolahan

Assalamualaikum, sudah lama aku tidak mengemas kini blog ini. Hari tiba-tiba ada mood nak mengemas kini blog. Hari ini, aku nak berkongsi dengan korang semua dengan kenangan hidup aku semasa alam persekolahan. Tetapi majoritinya kenangan hanya semasa zaman persekolahan menengah sahaja. Hehe. Kenangan tidak kira sama ada baik atau buruk, kenangan itu benda yang membantu kita hidup dan terus maju ke hadapan. Boleh cakap kenangan ajar kita tentang kehidupan. Jadi, aku akan berkongsi dengan korang dengan gambar-ganbar sahaja sebab kalau nak cerita memang tidak habis. Hehe. Harap-harap korang enjoy dengan gambar tersebut ^^..


Bergambar dengan Amy selepas study Addmath di McD Sunway City

Beraya di rumah Syafiqah

Berposing sebelum masuk kawad di Padang Kawad TUDM







Lepak dengan junior

Bergambar dengan cikgu comel

Dengan member yang selalu sms, Fatin Najwa dan Mimi Najwa

Nak merasa LC Kimi yang best

YNWA dengan Syarul


Berposing sebelum kawad

Makan cendol dan berposing

Dengan sape tu? Hehe

Dengan Mimi Najwa

Beraya di rumah Syarul

KRS time Form 1


Perbarisan Hari Anugerah




Bersama dengan cikgu Jamil


Berposing sebelum bermain

Buka puasa bersama AJK Pengawas


Komandan Perbarisan Hari Kokurikulum

Bersama Fiza yang kuat membebel tapi senang bekerja dengan dia


Lintas Hormat dari KRS semasa Hari Sukan


Berposing kat Padang PT

Berposing di Karnival Jom Masuk U


Gambar Kelas


Majlis Tertinggi Badan-badan Kepimpinan

Wajah-wajah ceria semasa Hari Konvokesyen

Muka kemenangan setelah score 2 goal



Bersama Mentorku yang pertama yang sudah pindah




Bangga aku ^^


Bersama Mentor baruku

Beraya di rumah Aisyah



Penghargaan kepada aku selepas menjalankan tugas aku sebagai Timbalan Pengerusi Pengawas 2


Badan Pengawas 2012





Bersama pengetua sekolah

Sebelum SPM

Bersama dengan cikgu Fizik

Bersama dengan cikgu Matematik Tambahan



Bersama dengan cikgu Biologi yang tersayang



Hari terakhir persekolahan


Berbuka puasa dengan 5 Sains 1











Bersama dengan juniorku, Fatin Najwa yang dapat  7A 1B

Pengiring VIP semasa Senamrobikton 1 Malaysia dan SMK Tambun sebagai tuan rumah



Majlis Hari Raya di SMK Tambun





Ini semua adalah kenangan aku semasa Zaman Persekolahan. Benda seperti ini hanya dapat sekali dalam seumur hidup. Kalau dipanjangkan umur boleh berjumpa lagi. Aku juga berharap persahabatan yang ada ini berkekalan. Ini sahaja post kali ini dan berjumpa dengan post akan datang. ^^

p/s: 7 jam baru siap benda alah ini sebab internet yang perlahan dan bersyukur kerana dapat siapkan. Kredit kepada Dedeq Nur Faqihah sebab beri aku idea nak post something. Hopefully korang enjoy. Sorry pasal gambar yang disusun secara rawak

No comments:

Post a Comment